

Agenda: Oregon Environmental Quality Commission special meeting Feb. 9-10, 2023

Thursday, February 9: All times are approximate and subject to change

• 9:30 a.m. to 4:30 p.m.

9:30 a.m. -	Welcome and meeting open
9:30 a.m. 75 min	Interview: Finalist A The commission will interview a finalist for the DEQ Director position.
10:45 a.m. 15 min	Break
11 a.m. 75 min	Interview: Finalist B The commission will interview a finalist for the DEQ Director position.
12:15 p.m. -	Recess The commission will recess the public meeting until 8:30 a.m. on Friday, Feb. 10, 2023
	The afternoon sessions are all executive sessions, pursuant to ORS 192.660(2)(a).
12:15 60 min	Executive session: Working lunch Commissioners will meet over a working lunch to discuss their individual feedback on the morning interviews.
1:15 p.m. 20 min	Executive session: Consultative panel, Leadership Team Commissioners will receive input from Leadership Team members on the morning interviews.
1:35 p.m. 20 min	Executive session: Consultative panel, Union representatives Commissioners will receive input from Union representatives of the DEQ Labor- Management Committee on the morning interviews.
1:55 p.m. 10 min	Break
2:05 p.m. 20 min	Executive session: Consultative panel, DEI Council and affinity groups Commissioners will receive input from representatives of the DEQ DEI Council and five established affinity groups on the morning interviews.
2:25 p.m. 40 min	Executive session: Consultative panel, Business/regulated entities and environmental/advocacy organizations Commissioners will receive input from representatives of business/regulated entities and environmental/advocacy organizations on the morning interviews.
3:05 p.m. 20 min	Executive session: Consultative panel, other governments

	Commissioners will receive input from representatives of other governments on the morning interviews.
3:35 p.m. Up to 55 min	Executive session: Commissioners Commissioners will meet to discuss the panelists' input and review written input (received via email by 3 p.m.) on the morning interviews
4:30 p.m.	Recess The commissioners will recess until 8 a.m. on Friday, Feb. 10, 2023

Friday, February 10: All times are approximate and subject to change

• 8 to 10:45 a.m.

8 a.m. 30 min	Executive session: Working breakfast The commissioners will meet over a working breakfast to discuss their individual feedback on the Thursday interviews and input received on Thursday afternoon.
	This session held pursuant to ORS 192.660(2)(a).
8:30 a.m. -	Welcome and reconvene the public meeting
8:30 a.m. 30 min	Interview: Finalist B The commission will hold a second interview with the finalists for the DEQ Director position.
9 a.m. 5 min	Break
9:05 a.m. 30 min	Interview: Finalist A The commission will hold a second interview with the finalists for the DEQ Director position.
9:35 a.m. 45 min	Executive session: Commissioner discussion The commissioners will meet for final individual discussion of the two finalists. <i>This session held pursuant to ORS 192.660(2)(a).</i>
10:20 a.m. 25 min	EQC action: DEQ Director vote The commission will deliberate and take action through a formal vote for the next DEQ Director.
10:45 a.m.	Adjourn